Syahiba Saufa - Tak Titipno Kowe | Akustik Koplo (Official Music Video)

2 Просмотры
Издатель
Official Music Video from Syahiba Saufa 'Tak Titipno Kowe'.

Video Credits :
Song Writed by James AP
Arranged by Lapis 7 Studio
Percussion by Ader Negro
Mixed by Juliar Studio
Lighting by Fryan's Pro
Video by ELVideography

Download & Streaming :
Joox : Comingsoon
Spotify : Comingsoon
Langit Music : Comingsoon

========================================

♪ Lyrics : Syahiba Saufa - Tak Titipno Kowe

Seandainya waktu bisa di putar
Aku emoh dadi sahabatmu
Sing mung dadi tempate tangis lan curhatmu
Ra pernah ono welas ning atimu

Aku yo pengen ngerasake koyo liyane
Duwe uwong sing nyemangati uripe
Nanging sawangen aku sing jogo awakmu
Jodohe uwong liyo sing tak jamu

Tak titipno koe sing tak welasi
Nok bocahe sing mok pilih lan sayangi
Rausah mikirno aku luruso dalanmu
Ben ta sawang ko kene karo dungakne awakmu

========================================

*
For Job
Contact our Management:
WhatsApp :

#SyahibaSaufa
#TakTitipnoKowe
#AkustikKoplo
#Lapis7Entertainment

**
Follow Our Instagram
Lapis 7 Entertainment ????????

Subscribe :

℗ & © 2021 Lapis 7 Entertainment. All rights reserved.

Jangan lupa untuk klik Like, Comment, Share, and Subscribe channel kami, aktifkan loncengnya agar kalian dapat notifikasi postingan terbaru dari Lapis 7 Entertainment.

==========================================

Lapis 7 Entertainment's Youtube is under management of:
, Indonesia's 1st Certified & Official Youtube MCN
Категория
Трендовое видео
Комментариев нет.